Siste om lagene

Status foran søndagens 11. runde i eliteserien i fotball menn:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bodø/Glimt - Lillestrøm

Bodø/Glimt (11): Kneopererte Christian Berg er ikke spilleklar før etter ferien. Stig Johansen sliter med strekk i lysken og er usikker. Olav Råstad tilbake fra karantene.

Lillestrøm (8): Magnus Powell er skadet og ute på ubestemt tid. Pål Steffen Andresen må stå over kampen på grunn av tre gule kort.

Tilsvarende kamp i fjor: 0-2

Hoveddommer: Tom Henning Øvrebø, Nordstrand.

Brann - Fredrikstad

Brann (5): Flere av spillerne sliter med småskader og er usikre. Sikkert er det at Dylan Macallister, Christian Kalvenes og Roy Wassberg ikke er med når FFK kommer på besøk.

Fredrikstad (13): Stian Johnsen har karantene etter det røde kortet i sist seriekamp. Roger Risholt og Christian Petersen er med igjen etter karantene, og dermed er hele stallen skadefri.

Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon.

Hoveddommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

Ham-Kam - Molde

Ham-Kam (6): Peter Sörensen er spilleklar etter å ha vært ute med skade og karantene. Frode Birkeland er tilbake i trening, men det er usikkert om han er med mot Molde. Vegard Bjerke og Rune Buer Johansen sliter fortsatt med sine langtidsskader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer