Siste om lagene

Status foran søndagens 11. runde i eliteserien i fotball menn:

Bodø/Glimt - Lillestrøm

Bodø/Glimt (11): Kneopererte Christian Berg er ikke spilleklar før etter ferien. Stig Johansen sliter med strekk i lysken og er usikker. Olav Råstad tilbake fra karantene.

Lillestrøm (8): Magnus Powell er skadet og ute på ubestemt tid. Pål Steffen Andresen må stå over kampen på grunn av tre gule kort.

Tilsvarende kamp i fjor: 0-2

Hoveddommer: Tom Henning Øvrebø, Nordstrand.

Brann - Fredrikstad

Brann (5): Flere av spillerne sliter med småskader og er usikre. Sikkert er det at Dylan Macallister, Christian Kalvenes og Roy Wassberg ikke er med når FFK kommer på besøk.

Fredrikstad (13): Stian Johnsen har karantene etter det røde kortet i sist seriekamp. Roger Risholt og Christian Petersen er med igjen etter karantene, og dermed er hele stallen skadefri.

Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon.

Hoveddommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

Ham-Kam - Molde

Ham-Kam (6): Peter Sörensen er spilleklar etter å ha vært ute med skade og karantene. Frode Birkeland er tilbake i trening, men det er usikkert om han er med mot Molde. Vegard Bjerke og Rune Buer Johansen sliter fortsatt med sine langtidsskader.

Molde (10): Trond Strande og John Andreas Husøy er fortsatt ute med skader, henholdsvis strekk og overtråkk. Molde må også klare seg uten en skadet Anders Hasselgård. Thomas Mork er tilbake etter skade, mens Marcus Andreasson er på banen igjen etter å ha sonet karantene for gule kort.

Tilsvarende kamp i fjor: Ikke samme divisjon.

Hoveddommer: Roy Helge Olsen, Våg.

Lyn Oslo - Viking

Lyn Oslo (7): Trenerduoen Espen Olafsen/Hans Knudsen må klare seg uten Peter Markstedt og Jan Derek Sørensen, som begge sliter med strekkskader.

Viking (10): Brede Hangeland er langtidsskadd. Erik Nevland sliter fortsatt med strekkskade og er usikker på når han er tilbake.

Tilsvarende kamp i fjor: 3-3

Hoveddommer: Jon E. Skjervold, Fet.

Sogndal - Vålerenga

Sogndal (14): Raoul Kouakou og Marco Reda er fortsatt ute med skader. Ousman Nyan og Robbie Russell fikk begge smeller mot Mandalskameratene i cupen. Førstnevnte er uaktuell mot VIF, mens klubben håper Russell blir klar.

Vålerenga (3): Per Egil Swift har hatt et inngrep i kneet og blir ute et par uker, ifølge medisinsk ansvarlig Håkon Schwabe. David Brocken er tilbake etter karantene.

Tilsvarende kamp i fjor: 0-0

Hoveddommer: Kjetil Sælen, Arna-Bjørnar.

Tromsø - Odd Grenland

Tromsø (1): Alt er vel i Tromsø, melder assistenttrener Otto Ulseth som kan glede seg over skade- og karantenefri tropp.

Odd Grenland (4): Erik Holtan har vært det store spørsmålet i Odd Grenland, men keeperen blir trolig klar til kamp igjen. Han trente torsdag, og trener Arne Sandstø tar en endelig avgjørelse etter fredagens trening.

Tilsvarende kamp i fjor: 0-2.

Hoveddommer: Brage Sandmoen, Kjelsås.

Mandag: Stabæk - Rosenborg (19.00).

NTB