Siste om tippeligalagene

En hjemvendt proff debuterer på nytt for Moss i helga. LSK og Godset sliter med store skadeproblemer. Her er siste nytt foran tippeligarunden.

Fristen for endringer i «Mitt drømmelag» er lørdag kl. 15.00. Husk at Kongsvinger - Vålerenga er strøket fra denne runden.

Lørdag kl. 16.00:

Odd Grenland - Rosenborg

Odd Grenland: Thomas Røed og Tor Gunnar Johnsen var innbyttere i cupkampen mot Ullern onsdag, men kan komme til å starte mot Rosenborg. Sistnevnte har hatt hjernerystelse. Arne Sandstø og Morten Fevang pådro seg smeller i cupen, men er trolig spilleklare.

Rosenborg: Roar Strand mangler fortsatt. Ellers skadefritt mannskap.

 • Kampen vises som tippekamp på TV 2.

  Søndag kl. 18.00:

  Lillestrøm - Molde


  Lillestrøm: Heidar Helguson har karantene og erstattes av Kenneth Nysæther. Ellers uforandret. Olav Zanetti og Kjetil Nilsen er uaktuelle på grunn av skader.

  Molde: Pål Lydersen og Dennis Schiller er definitivt ute med skader. Trond Andersen er usikker etter at han tråkket over i cupkampen mot Strindheim onsdag. Freddy dos Santos er trolig tilbake i troppen etter å ha slitt med en lyskeskade.

  Moss - Brann


  Moss: Rune Tangen gjør sin inntreden i midtforsvaret etter hjemkomsten fra LASK Linz. Ellers er kaptein Tommy Sylte og Dagfinn enerly tilbake etter skader. Kenneth Løvlien og Thomas Michelsen er uaktuelle på grunn av skader.

  Brann: Roy Wassberg er uaktuell på grunn av skade. Per-Ove Ludvigsen er også usikker. Gjør neppe store endringer i forhold til forrige serierunde.

  Skeid - Bodø/Glimt


  Skeid: Venter med laguttaket på grunn av skadeproblemer. Iver Sletten måtte gå ut i onsdagens cupkamp mot Raufoss, og i tillegg er Stein Petter Eidal, Bjørn Bakken, Yngvar Ånensen og Ståle Andersen usikre.

  Bodø/Glimt: Lee Robertson er usikker på grunn av en leddbåndskade i ei tå. De øvrige spillerne er disponible, men trener Dag Opjordsmoen gjør ingen store endringer.

  Stabæk - Viking


  Stabæk: Stiller med samme lag som slo Gjøvik/Lyn i cupen onsdag. Samtlige spillere er friske, bortsett fra langtidsskadde Inge André Olsen og Niclas Svensson.

  Viking: Har skadefritt mannskap. Trener Poul Erik Andreasen gjør ikke store endringer i forholdt til laget som møtte Skeid i forrige serierunde.

  Tromsø - Strømsgodset


  Tromsø: Samtlige spillere disponible bortsett fra langtidsskadde Marko Tuomela. Trener Terje Skarsfjord gjør ingen store forandringer fra laget slo slo Alta i cupen onsdag.

  Strømsgodset: Har problemer på midtstopperplass. Kenneth Karlsen ble skadet i cupkampen mot Haugesund og er uaktuell. Thomas Wæhler har vært leggskadet i tre uker og er fortsatt usikker. Glenn Arne Hansen, Ousman Nyan og Rune Hagen pådro seg også smeller mot Haugesund, og det er uklart om de blir kampklare.

 • Kongsvinger - Vålerenga er flyttet til 22. juli på grunn av VIFs spill i Intertoto-cupen. Kampen er strøket fra denne runden i «Mitt drømmelag».

  (NTB/Dagbladet :på nettet)