Siste om tippeligarunden

Bryne, Molde og Brann er blant lagene som sliter med skader før helgas runder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Klokka 18.00:

Brann - Odd Grenland:

Brann: Ivar Rønningen sliter med en lyskeskade og overlater plassen mellom stengene til U21-landslagsmålvakt Håkon Opdal, som ble byttet inn mot Sogndal. Rønningen er tilbake i trening først over helgen. Robbie Winters er også skadet og erstattes av Petter Furuseth Olsen. Kenneth Storvik spiller fra start for første gang. Angriper Toni Nhleko er usikker på grunn av en strekk i baksiden av låret. Forsvarsspillerne Knut Walde (nesebrudd) og Erlend Hanstveit er fortsatt ute, Cato Guntveit og Jonas Jonsson er langtidsskadd.

Odd Grenland: Jan Tore Amundsen er ute for skiensklubben, ellers stiller eksilbergenser Arne Sandstø med et skadefritt mannskap.

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

Bryne - Molde:

Bryne: Pierre Gallo er syk og dermed usikker for jærklubben. Johan Paulsson og Roger Nilsen er fortsatt ute. Uaktuell er også Lasse Strand, som sliter med vond lyske. Knut Sirevåg er tilbake etter skade, mens Kai Ove Stokkeland er klar igjen etter å ha sonet karantene.

Molde: Skadelisten er lang og tung for omstridte Gunder Bengtsson. Andri Sigthorsson er ute med en alvorlig kneskade. Ute er også Arild Stavrum og Trond Strande, samt Øyvind Hoås som sliter med en halsbetennelse. Bjarni Thorsteinsson er usikker for Molde, mens Daniel Berg Hestad er tilbake i spill. Bernt Hulsker soner karantene for tre gule kort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer