Siste sjanse! Din stemme kan gi klubben 100 000 kroner

Klubben i mitt hjerte.

24 timer igjen: Klubben i mitt hjerte avsluttes fredag 12.00.
24 timer igjen: Klubben i mitt hjerte avsluttes fredag 12.00.Vis mer

(Dagbladet): Klubben i mitt hjerte har til nå fått inn 235 000 stemmer fra 4600 klubber. Det er en solid økning fra i fjor, som var tidligere rekordår med 190 000 stemmer og 4002 klubber.

Det er tydelig at kampanjen engasjerer over hele landet, noe Dagbladet håper den også vil gjøre i framtiden. Nordea har til nå gitt ut 27 pengepremier på 10 000 kroner.

Det er fortsatt mulig å gi klubben din stemme. Det skal deles ut tre pengepremier på 10 000 kroner i morgen (fredag) 12.00. Da skal også hovedpremien deles ut.

I fjor gikk hovedpremien på 100 000 kroner fra Nordea til Charlottenlund Sportsklubb. Premien skal øremerkes breddearbeid i klubben som vinner.

Skiller seg ut Også i år ser det ut til at Charlottenlund Sportsklubb vil være med helt i toppen. Foreløpig utfordres trønderklubben hardest av Trøndelags store klubb Rosenborg.

Tove Moe Dyrhaug, Daglig leder og arrangementssjef i Rosenborg, har tidligere uttalt at RBK setter pris på kampanjen.

- Det er selvfølgelig artig det. Rosenborg har fått Klubben i mitt hjerte-prisen i mange år. Det har ikke vært noen voldsom mobilisering rundt det. Det må jo være at de som vil stemme på oss skal få lov til det, sier Dyrhaug.

24 timer Vil Charlottenlund nok en gang ta skalpen på storklubbene? Eller vil Rosenborg mobilisere troppene tidsnok til å ende på toppen?

Det er nå snaut 24 timer til avstemming avsluttes, så husk å gi din stemme i dag! Det er ikke for seint å gi din klubb en fin pengepremie noen uker før jul.

Stem på Klubben i ditt hjerte!