Siste smil på Anfield

Gerard Houllier forlot Anfield for siste gang i går - som en gentleman. Charlton-manager Alan Curbishley er i øyeblikket det heiteste navnet som ny Liverpool-sjef.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kom for seks år siden som Liverpool-fan, og jeg reiser herfra som en enda større fan. Jeg kan forlate Liverpool, men Liverpool vil ikke forlate meg, sa Houllier - og snakket som en lagspiller enhver manager ville være stolt av.

John Arne Riises klubb endte på fjerdeplass i årets Premier League. Men klubben var hele 30 poeng bak Arsenal, og også urimelig langt bak Chelsea og Manchester United.

Det holdt verken for klubbens ambisiøse eiere, eller stjernespiller Michael Owen, som ikke har gjort noen hemmelighet av at han ville bort fra klubben hvis det ikke ble gjort endringer og investeringer foran neste sesong.

«Thai F.C.»

Og endringer kommer. Etter mer enn en ukes spekulasjoner syntes det i går klart at Thailands fotballgale statsminister Thaksin Shinawatra vil kjøpe seg inn i Liverpool med mer enn 60 millioner pund, samt stille 30 millioner til disposisjon for spillerinnkjøp til neste sesong.

Det er ikke den styrtrike statsministerens egne penger som skal brukes, men spillemidler fra Thailand, slik at det er den thailandske stat som blir medeier i Liverpool.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer