Siste: Uwe Rösler har fått sparken i Leeds

Femtemann det siste året.

FERDIG: Uwe Rösler er ferdig som manager i Leeds United etter bare noen få måneder i jobben. Foto: Action Images / Lee Smith / NTB Scanpix
FERDIG: Uwe Rösler er ferdig som manager i Leeds United etter bare noen få måneder i jobben. Foto: Action Images / Lee Smith / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere Lillestrøm- og Viking-trener Uwe Rösler har fått sparken i Leeds United.

Det melder blant annet Sky Sports i formiddag. Like før klokka 12 norsk tid bekreftet klubben at partene går hvert til sitt på sin hjemmeside.

Håland: - Ingen bombe Alf-Inge Håland, som fikk 74 kamper for Leeds på slutten av 90-tallet, blir ikke akkurat overrasket da Dagbladet forteller på telefon at Rösler er ferdig i Yorkshire-klubben.

- Det er ingen bombe at eieren, Massimo Cellino, sparker folk. Det har han gjort mange ganger siden han kom inn. Hvis man ikke leverer resultatene han ønsker, som uansett ikke er realistiske, så er nok selvbildet hans høyere enn hos de fleste andre, sier Håland til Dagbladet.

- Uwe var godt likt blant fansen og folk i klubben. Dette har nok noe med historien til Cellino å gjøre. Det er trist for klubben. Jeg hadde håpet at det kunne kommet inn litt mer ressuser og stabilitet med Cellino, men med historien hans så er det kanskje ikke noe å forvente. Klubben fortjener så mye mer enn dette, legger han til.

18. plass Det blir de mange uavgjortkampene som sannsynligvis er grunnen til at Rösler er ferdig i Leeds. På 12 kamper står United med to seirer, seks uavgjorte og fire tap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer