Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sitter trygt

Arsenal har ikke hatt en svakere åpning på en ligasesong på 37 år. Likevel skal Unai Emery sitte trygt i sjefsstolen.

ARSENAL-MANAGER: Unai Emery, her sammed med Brendan Rodgers (t.v.) etter lørdagens oppgjør mot Leicester. Foto: NTB Scanpix
ARSENAL-MANAGER: Unai Emery, her sammed med Brendan Rodgers (t.v.) etter lørdagens oppgjør mot Leicester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det hevder sportsmagasinet The Athletic.

Arsenal ligger allerede åtte poeng bak mesterligaplass i Premier League og har ikke vunnet i ligaen på over en måned. 17 poeng etter 12 kamper er fasit, og de har ikke hatt en så svak åpning på sesongen siden 1982/83.

I tillegg røk de ut av ligacupen på straffer for Liverpool.

Arsenal-trener Unai Emery er nå bookmakerens favoritt til å få sparken først av samtlige Premier League-trenere.

Men The Athletic hevder altså å sitte på informasjon om at Emery likevel sitter trygt som Arsenal-trener. De har heller ikke vært i kontakt med noen andre kandidater, ettersom de mener at spanjolen er den rette mannen til å lede Arsenal.

Toppsjefer i klubben skal stå 100 prosent bak Emery og kommer til å vente til sommeren før eventuelle endringer vil forekomme, skriver nettstedet.

Emery har kontrakt fram til sommeren 2021.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media