- Situasjonen er fortsatt krevende

Formel 1-kjører Jules Bianchis etter skrekk-krasjen.

KRÆSJET: F1-kjører Jules Bianchi kræsjet stygt under et løp i Japan tidligere denne måneden. Situasjonen er fortsatt krevende for franskmannen. Foto: EPA/HIROSHI YAMAMURA
KRÆSJET: F1-kjører Jules Bianchi kræsjet stygt under et løp i Japan tidligere denne måneden. Situasjonen er fortsatt krevende for franskmannen. Foto: EPA/HIROSHI YAMAMURAVis mer

Formel 1-kjører Jules Bianchis medisinske situasjon er fortsatt utfordrende etter kollisjonen på Suzuka-banen, ifølge en uttalelse fra Marussia-laget.

Franskmannens tilstand beskrives fortsatt som kritisk, men stabil etter uhellet 5. oktober.

- De ni siste dagene har vært svært tøffe for Jules og hans familie. Som en konsekvens av ulykken har man vært nødt til å overvinne en rekke medisinske problemer de siste dagene. Situasjonen er fortsatt krevende på grunn av en hjerneskade han har pådratt seg, skriver Marussia i uttalelsen.

Etter uhellet måtte 25-åringen hasteopereres. Som en konsekvens av uhellet ble flere sikkerhetstiltak iverksatt før Grand Prix-løpet i Russland sist helg.

- Familien hans er glad for omtanken de har fått fra fans og andre i motorsporten. Spesielt er de glade for alle som viste at de brydde seg under helgens runde i Sotsji, står det i uttalelsen.

(NTB)