Situasjonen har endret seg for Solskjærs stjernekjøp

Spørsmålet mange stilte seg for noen måneder siden angående Donny van de Beek, blir ikke stilt lenger.

SAMMENLIKNES: Bruno Fernandes kom inn for Donny van de Beek i FA-cupen mot West Ham. Kjøpene sammenliknes fordi begge ble hentet for en solid sum. Foto: Phil Noble/Reuters/NTB
SAMMENLIKNES: Bruno Fernandes kom inn for Donny van de Beek i FA-cupen mot West Ham. Kjøpene sammenliknes fordi begge ble hentet for en solid sum. Foto: Phil Noble/Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Donny van de Beek (23) har bare startet én kamp i Premier League denne sesongen, og har fått totalt 300 minutter fordelt på 12 seriekamper.

I oktober uttalte Sky Sports-ekspert Gary Neville at det var et «mysterium» at ikke van de Beek fikk mer spilletid - og mange delte nok synet til den tidligere United-backen.

Skru tiden fram til februar, så har situasjonen endret seg fullstendig. Nå som Manchester United har funnet rytmen og er mer i tittelkampen i Premier League, er det ingen som roper på van de Beek lenger.

Som Samuel Luckhurst i lokalavisa Manchester Evening News skriver i en spalte onsdag:

«I september, oktober og november, var spørsmålet: Hvorfor bruker ikke Solskjær Van de Beek? I desember, januar og nå februar, er spørsmålet: Hvorfor skal Solskjær bruke Van de Beek?»

Etter 72 minutter mot West Ham ble van de Beek byttet ut til fordel for stjernespiller Bruno Fernandes - som har vært fantastisk for de røde etter overgangen fra Portugal.

Det vil være feil å sammenlikne de to signeringene, som har en vidt forskjellig spillestil, selv om det gjøres på grunn av prislappen og fordi de kan spille i samme posisjon. Men det er lett å tenke at overgangen til hollenderen kunne gått mer knirkefritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer