Pål André Helland før VIF-møtet

- Situasjonen min er mørkere enn klubbens

Der RBK sikter oppover etter en god avslutning før ferien, er Pål André Helland oppgitt over mangelen på spilletid.

FRUSTRERT: Pål André Helland har spilt seks kamper fra start i serien i år. - For Rosenborg sin del er jeg nok altfor dyr til å sitte på benken, sier trønderen om framtida. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
FRUSTRERT: Pål André Helland har spilt seks kamper fra start i serien i år. - For Rosenborg sin del er jeg nok altfor dyr til å sitte på benken, sier trønderen om framtida. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • RBK - VIF, søndag klokka 20.00.

TRONDHEIM (Dagbladet): Der mediene har hatt sterkt fokus på Nicklas Bendtner, den minimale spilletida og framtida hans i Rosenborg, er det også en annen profil i Norges største klubb som er frustrert.

Etter å ha vært en bærebjelke hos trønderne i flere år, har Pål André Helland måttet finne seg i å sitte mye på benken i det siste kampene.

- Min situasjon er mørkere enn klubbens. Det går fint. Det er et lyspunkt å komme på trening, sier Helland til Dagbladet to dager før kampen mot Vålerenga.

Saken fortsetter under bildet.

Ikke fornøyd

I år har han spilt seks kamper fra start og blitt byttet inn tre ganger i serien.

Mot Brann kom han inn ti minutter før slutt. Da sikret David Akintola tre poeng etter å ha headet ballen i mål etter at en Helland-corner hadde blitt stusset inn i feltet.

- Jeg er ikke fornøyd med at jeg ikke spiller. Er du det, må du bare legge opp. Det har jeg ikke noen planer om heller, sier Helland.

- Er du frustrert?

- Ja-ja, selvfølgelig. Jeg har lyst til å spille, men treneren tar ut det laget han mener er best. Da må jeg bare finne meg i det, svarer 29-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer