Siv Jensen: - Proffboksing kan bli lov på nyåret

Nytt lovforslag ligger klart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Debatten om proffboksing burde være tillat i Norge eller ikke har vært langvarig. Både Høyre og FRP hadde en oppheving av forbudet som en kampsak under regjeringsforhandlingene forrige høst.

- Hvert øyeblikk I vår ble lovforslaget sendt ut på høring, og som gjest hos Senkveld, fortalte finansminister Siv Jensen i kveld at en avgjørelse ikke er veldig langt unna.

- Vi har et rykende ferskt lovforslag som vi skal legge frem til Stortinget hvert øyeblikk, som betyr at det  kan bokses på norsk jord på nyåret, sier Jensen, ifølge TV2.

På spørsmål om hvor sannsynlig det er at lovforslaget går igjennom, så svarer finansministeren at hun i alle fall håper på det.

- Jeg håper virkelig det går gjennom. Det vil være ganske dumt om ikke. Vi må komme oss ut av det nordkoreanske grepet, sier Jensen.

Til samme TV-kanal uttrykker Cecilia Brækhus glede over nyheten om at lovforslaget er klart, og sier at det aldri har sett så lyst ut for hennes del med å få bokse på norsk jord.

Så Brækhus bokse Under forrige helgs kamp i Danmark mot kroatiske Ivana Habazin, var Kårstein Eidem Løvaas (H) og Morten Stordalen (Frp) i familie- og kulturkomiteen på plass for å følge den norske boksedronningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer