Siv serverer en vinner

I historiens første monteløp i V75-spillet.

STILIG. Siv Emilie Løvvold har stil på hesteryggen. Hun mener hun vet om en vinner i det første monteløpet i V75. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
STILIG. Siv Emilie Løvvold har stil på hesteryggen. Hun mener hun vet om en vinner i det første monteløpet i V75. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster.Jokerpotten er på 26 millioner!

Siv Emilie Løvvold tror ikke hun blir norgesmester.Men hun mener hun kan levere en vinner til V75-spillerne.

Det skrives litt historie lørdag på Drammen travbane.Det er første gang et travritt er med i V75-spillet. Eller monte, som denne formen for travsport kalles i opphavslandet Frankrike.

Det er norgesmesterskap for ryttere denne helgen. I motsetning til i Frankrike er dette blitt en nesten ren kvinneidrett i Norge.Det stiller bare deltakere av det kjønnet i årets norgesmesterskap.

Siv Emilie Løvvold er utvilsomt en av landets ypperste ryttere. Men hun har liten eller ingen tro på at hun blir mester denne gang.

- Man er helt avhengig av å være litt heldig i trekningen av hester. Jeg synes ikke jeg har vært det denne gang, smiler hun.Men hun var likevel svært nær fredag på Jarlsberg, da hun var knapt slått med hesten Dreamcatcher. Det var storfavoritten Lobella B.B. med Malin Berås på ryggen som holdt unna med et hestehode. Det er Berås som av de fleste er plukket ut som favoritt i mesterskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer