Sivert (16) brakk kragebeinet og fikk skuldra ut av ledd etter å ha tråkka på ballen

- Etter noen slag i full panikk fikk jeg den på plass.

VED GODT MOT: Etter litt medisinsk pleie er Sivert Ward igjen ved godt mot etter det som bare kan beskrives som en ekstremt uheldig skade. Foto: Privat
VED GODT MOT: Etter litt medisinsk pleie er Sivert Ward igjen ved godt mot etter det som bare kan beskrives som en ekstremt uheldig skade. Foto: PrivatVis mer

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Med Norway Cup følger fotballens opp- og nedturer. Jubelscener, seiersklemmer, snørr og tårer. Men som enhver stor fotballturnering slipper heller ikke alle deltakerne på Ekeberg helskinnet unna.

Det fikk ulykkesfuglen Sivert Ward (16) erfare på verst tenkelige måte.

- Full panikk Det var under 16-delsfinalen mellom Vuku og Otta at Ward, som har scoret seks mål i turneringa, kom alene igjennom mot målvakten til Otta. Så begynte ting å gå galt.

- Det var en veldig rar hendelse. Jeg kom alene mot keeperen, og med min første touch på ballen «satte den seg fast» på et vis og jeg fløy overende og landet på skuldra, sier han til Dagbladet.

Han skjønte fort at ting ikke var helt som de skulle være.

- Det var en såpass hard trøkk at jeg kunne høre kragebeinet knekke, men det første jeg kjente var skuldra som var ute av ledd. Etter litt tøying og noen slag i full panikk fikk jeg den på plass før noen andre var på stedet, sier Ward.

Blir ikke erta ... med det første Det medisinske personalet var raskt på pletten og fikk brakt 16-åringen til feltsjukehuset på sletta.

- Etter litt drikke besvimte jeg. Da ble det en tur på legevakta i byen. Ingen av oss var vel egentlig i tvil om at det var et brudd da vi kjente på det.

Etter at Ward måtte kaste inn håndkleet med skade, vant til slutt Otta kampen 1-0 etter ekstraomganger. Han forteller fra sjukesenga at armen nå er lagt i fatle, men at han er ved godt mot.

- Vi har gjort en fantastisk innsats hele cupen. Nå er jeg tilbake på hotellet igjen, og det skal bli godt å møte resten av gutta på laget.

- Du tror ikke at du blir erta litt for at du skadet deg etter å ha «tråkka på ballen» da?

- Jeg kommer nok til å få høre hvor klabb jeg var om noen dager, men ikke med det første, sier han.