Sivert (16) brakk kragebeinet og fikk skuldra ut av ledd etter å ha tråkka på ballen

- Etter noen slag i full panikk fikk jeg den på plass.

VED GODT MOT: Etter litt medisinsk pleie er Sivert Ward igjen ved godt mot etter det som bare kan beskrives som en ekstremt uheldig skade. Foto: Privat
VED GODT MOT: Etter litt medisinsk pleie er Sivert Ward igjen ved godt mot etter det som bare kan beskrives som en ekstremt uheldig skade. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Med Norway Cup følger fotballens opp- og nedturer. Jubelscener, seiersklemmer, snørr og tårer. Men som enhver stor fotballturnering slipper heller ikke alle deltakerne på Ekeberg helskinnet unna.

Det fikk ulykkesfuglen Sivert Ward (16) erfare på verst tenkelige måte.

- Full panikk Det var under 16-delsfinalen mellom Vuku og Otta at Ward, som har scoret seks mål i turneringa, kom alene igjennom mot målvakten til Otta. Så begynte ting å gå galt.

- Det var en veldig rar hendelse. Jeg kom alene mot keeperen, og med min første touch på ballen «satte den seg fast» på et vis og jeg fløy overende og landet på skuldra, sier han til Dagbladet.

Han skjønte fort at ting ikke var helt som de skulle være.

- Det var en såpass hard trøkk at jeg kunne høre kragebeinet knekke, men det første jeg kjente var skuldra som var ute av ledd. Etter litt tøying og noen slag i full panikk fikk jeg den på plass før noen andre var på stedet, sier Ward.

Blir ikke erta ... med det første Det medisinske personalet var raskt på pletten og fikk brakt 16-åringen til feltsjukehuset på sletta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer