Stian Sivertzen

Sivertzen blir landslagstrener

Den skadeplagede snowboarderen Stian Sivertzen måtte legge opp i fjor. Nå er han tilbake i landslaget som trener.

TRENER: Stian Sivertzen måtte legge brettet på hylla, men skal nå fungere som landslagstrener. Foto: Åserud, Lise
/ NTB scanpix
TRENER: Stian Sivertzen måtte legge brettet på hylla, men skal nå fungere som landslagstrener. Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

29-åringen fra Kongsberg var Norges beste i snowboardcross i en årrekke. Han vant blant annet to bronsemedaljer i X-Games og deltok i OL, men skader plaget ham gjennom hele karrieren.

- Jeg har hatt lyst til dette siden jeg la opp karrieren og gleder meg til være med å bygge det som forhåpentligvis blir et enda bedre lag. Jeg ser et kjempepotensial hos kjørerne. Vi skal ha fokus på å ha det morsomt på trening, men også jobbe seriøst og målrettet. Det er viktig å skape en kultur for å gjøre gode prestasjoner gjennom godt samarbeid, sier Sivertzen i en pressemelding.

Ny landslagstrener er også Marius Håker. Ut av trenerapparatet går Sondre Hylland, mens landslagssjef Per Iver Grimsrud går over i en mer organisatorisk rolle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer