Sivertzen er fortsatt alvorlig syk - men stabil

- Alle har trua, dette skal gå bra!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag ble det kjent at snowboard-profil Stian Sivertzen er alvorlig syk med en infeksjon i kroppen. Tilstanden ble ansett som alvorlig, og Sivertzen var ikke ved bevissthet.

Tirsdag kommer Sivertzens foreldre med en oppdatering på 26-åringens tilstand, som nå er stabil.

- Stian er fortsatt alvorlig syk, men er nå stabil. Han har kritisk høy infeksjon i kroppen. De jobber på spreng for å gjøre det beste som gjøres kan for Stian. Det dem har gjort til nå har vært krevende og tatt tid. Videre behandling vil også ta tid, sier pappa Morten Sivertzen til Laagendalsposten.

- Alle har trua Årsaken til sykdommen er ukjent, men har ifølge Snowboardforundet ikke sammenheng med snowboard-fall eller annen ulykke i nyere tid.

Pappa Sivertzen fortsetter:

- Vi er rørt over alle Stians mange gode venner og alle andre som bryr seg og ønsker han alt godt. Vi veit at Stian er sterk og alle har trua, dette skal gå bra!

- Alle tenker på ham Sivertzen, som har to bronsemedaljer i boardercross fra X Games og en femteplass fra OL i Sotsji, var nylig på trening i Finland.

Da 26-åringen kom hjem, følte han seg uvel og ble etter hvert lagt inn på sykehuset i Drammen. Fredag ble han overført til Ullevål sykehus.

Beskjeden om Sivertzens plutselige sykdom har satt en støkk i snowboardmiljøet. Også Ståle Sandbech, som er en del av den norske troppen og et medaljehåp i X-Games til helga.

- Jeg tror dette vil gå inn på alle. Dette er noe vi kommer til å tenke på, ikke bare de norske, men hele snowboardverdenen. Jeg håper bare det ordner seg, og at vi kan smile og le sammen igjen, sa Sandbech til Dagbladet søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer