Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjakk-Magnus leder i Nederland

To seire i Wijk an Zee.

(Dagbladet.no:) Stormester Magnus Carlsen (15) fortsetter å imponere. Han slo søndag stormester Jan Smeets fra Nederland, i turneringen Corus Chess Tournament i Wijk an Zee.

Carslen vant lørdag mot Erwin L\'Ami, og han har dermed to poeng etter to dager.

Ifølge Norges Sjakkforbund er dette en av de klassiske turneringene i sjakken, tilsvarende tennisens Grand Slam.

Magnus spiller i B-gruppa, og de aller største spillerne er i gruppa A. Men nivået er såpass høyt også i gruppe B at Carslen bare er forhåndsrangert som nummer sju av de 14 deltagerne.

Den tyske stormesteren Arkadij Naiditsch og den brasilianske stormesteren Giovanni Vescovi har også vunnet sine første to kamper. Turneringen varer helt til 29. januar. Magnus spiller mandag mot Baadur Jobava fra Georgia.

SPILLER GODT: Magnus Carlsen har vunnet to kamper i Nederland.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling