Sjakk matt til semi-klare Stabæk

Slo Godset 4-2 borte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stabæk ledet 2-0 til pause i NM-kvartfinalen borte mot Strømsgodset. Men klarte å kaste det bort i andre omgang. Før de fant formen igjen og sikret seieren i ekstraomgangene.

Godset hadde planlagt å stoppe superspissene til Stabæk, men lyktes ikke. For selv om Godset hadde et brukbart grep om spillet, var det Stabæks effektive frontspillere som fant veien til mål.

I kampens 24. minutt tok Stabæk ledelsen. Og begge spissene var involvert.

Somen A. Tchoyi spilte opp mot Daniel Nannskog. Svensken flikket videre via en eller to Godset-forsvarere til spissmakker Veigar Pall Gunnarsson, som plasserte ballen oppe i krysset.

Bare drøye minuttet seinere var Nannskog aleine gjennom, men Godset-keeper Espen Johnsen satte seg på ballen da Nannskog plasserte den mellom beina hans.

Nye to-tre minutter seinere møttes Johnsen og Nannskog igjen. Stabæk-spissen lobbet ballen forbi keeperen som kom flyende og traff hodet til Nannskog med siden av kroppen.

Stabæk fikk straffe som Gunnarsson satte sikkert i mål.

Daniel Nannskog fikk en real trøkk i nakken i duellen med Johnsen, og i pausen satte Stabæk Eirik Markegård i oppvarming med tanke på bytte fra starten av andre omgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer