Sjakk-VM

Sjakk-VM åpnes på spektakulært vis: Entourage-stjerne leder showet

Skuespilleren Adrian Grenier er hyret inn av arrangøren.

LEDER VMs ÅPNINGSSEREMONI: Skuespiller Adrian Grenier (i blå dress) er konferansier når VM starter i USA neste uke. Her på premieren til Entourage-filmen sammen med kollegene Jerry Ferrara, Kevin Connolly, Jeremy Piven og Kevin Dillon i fjor. Foto: Scanpix
LEDER VMs ÅPNINGSSEREMONI: Skuespiller Adrian Grenier (i blå dress) er konferansier når VM starter i USA neste uke. Her på premieren til Entourage-filmen sammen med kollegene Jerry Ferrara, Kevin Connolly, Jeremy Piven og Kevin Dillon i fjor. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Neste uke starter Magnus Carlsen (25) sitt andre tittelforsvar når VM-kampen mot russiske Sergej Karjakin (26) finner sted i unike omgivelser i New York. Oppgjøret vil tiltrekke seg oppmerksomhet fra hundrevis av millioner verden over, inkludert en rekke amerikanske kjendiser.

Dagbladet får blant annet opplyst at Entourage-stjerna Adrian Grenier vil lede åpningsseremonien på fasjonable Plaza Hotel torsdag 10. november, kvelden før det aller første partiet. Carlsen-manager Espen Agdestein er kjent med skuespillerens rolle i VM-sirkuset og forteller at den norske leiren ser frem til å møte ham.

- Både jeg og Magnus har sett mye på Entourage. Vi syns det er en artig serie. Så det syns vi er hyggelig. Jeg vet ikke veldig mye om hvorfor han er valgt, men det er moro, forteller Agdestein.

Kan bli stjernespekket

Greniers inntreden er et ledd i VM-arrangør Agons jobb med å skape mest mulig blest rundt kampen. Da Dagbladet var i kontakt med Ilya Merenzon mandag ettermiddag, svarte Agon-eieren at han satt i et møte.

- Beklager, men jeg sitter veldig opptatt. Vi kan prates etterpå, forteller Merenzon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer