Sjansebonanza for frustrerte Real Madrid-spillere: - Det er helt, helt utrolig

Valencia hjalp Barcelona mot ligagull. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Real Madrid - Valencia 2-2 (0-2)

(Dagbladet): Barcelona gjorde jobben i La Liga etter at Pedro vartet opp med en kunstscoring tidligere i kveld. Premissene til Real Madrid var derfor klare: Tre poeng for å holde liv i drømmen om ligagull.

For kun seier var godt nok da de liljehvite hadde fem poeng å ta igjen med én kamp mindre spilt enn sine rivaler. Kveldens motstander Valencia er imidlertid ingen kasteball, noe Real Madrid smertefullt fikk erfare.

Sjanserik omgang Den første omgangen inneholdt det meste. Og hjemmelaget hadde flere avslutninger i metallet. Gareth Bale hamret ballen i krysstanga på et frispark, Ronaldo stanget i tverrliggeren og Javier Hernandez skjøt i stolpen.

Når du i tillegg legger til at Ronaldo bommet på straffespark like før hvilen skjønner du hvor frustrerende kvelden var for hovedstadslaget.

- Det er helt, helt utrolig at ikke Real Madrid har scoret mål i denne kampen, sa kommentator Petter Veland på C More.

I stedet var det Valencia som scoret - to ganger. Alcacer fikk først en fot på ballen på et innlegg fra venstre, før Javi Fuego doblet ledelsen på hodet etter et frispark i den første omgangen.

Tidlige bytter Manager Carlo Ancelotti likte mildt sagt ikke det han så på gressmatta. Allerede i pausen hadde hjemmelaget gjort sine tre bytter. Det første var riktignok en skade på Toni Kroos. Alvaro Arbeloa og Fabio Coentrao ble byttet ut av andre årsaker.

Det ble et massivt kjør mot Valenica-målet i den andre omgangen. Etter 55 minutter fikk hjemmelaget endelig betalt. Det måtte en midtstopper til for å få hull på byllen. Pepe steg til værs og stanget inn reduseringen etter en corner.

Og etter 73 minutter skulle det stått 2-2. Sergio Ramos raget høyest på et innlegg og satte pannebrasken til, men Diego Alves kastet seg ned og hindret scoring.

- For en redning av Diego Alves! Han skjønner ikke hva som skjer der Sergio Ramos. Det er smått ufattelig at det ikke står 2-2, uttalte Petter Veland.

Slo tilbake Men scoringen skulle likevel komme. Det er av sine egne man skal ha det, og tidligere Valencia-spiller Isco var mannen som sendte Santiago Bernabeu til himmels.

Midtbanespilleren dro enkelt av en mann før han hamret ballen i nettet fra distanse. Viktig scoring, men det var ikke nok for hjemmelaget som sårt trengte tre poeng. Til tross for at laget fikk fem tilleggsminutter ville det seg ikke.

- Resultatet er ikke bra. Vi kjempet til siste slutt og hadde mange muligheter. Vi hadde tre i stolpen og misbrukte et straffespark, sa manager Carlo Ancelotti etter kampen.

Det spørs om ikke Barcelona-fansen så smått har begynt å feire ligagull allerede. Det er fire poeng som skiller lagene med to kamper igjen å spille.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer