Sjanseløse askeladder

TROMSØ (Dagbladet): TIL- Raufoss 5- 0. - Vi var minst to nummer for små, sukket Raufoss-trener Børje Andersson da årets cup-eventyr var over.

Kameratgjengen fra Raufoss sendte både Skeid og Kongsvinger ut av NM-cupen. Men mot den tredje tippeligaklubben ble Ullevaal-drømmen knust: Tromsø avanserte til semifinalen uten altfor store anstrengelser.

- Vi gjorde så godt vi kunne, men TIL viste raskt hvor skapet skulle stå. Bedre lag enn oss har tapt på Alfheim, vi forsøkte å angripe og har ikke noe å skamme oss over, sier Raufoss-treneren, men legger til:

- Det hadde jo blitt en annen kamp hjemme på Raufoss stadion.

Skuffet over NFF

For på Raufoss er man skuffet over Fotballforbundet. Før kvartfinalen hadde klubben like mange hjemme- og bortekamper som Rune Lange & Co.

- Jeg vil ikke være en dårlig taper. Men det hadde vært veldig stimulerende for fotballinteressen i Oppland om vi hadde fått hjemmekamp. Vi hadde veldig dårlige odds når vi måtte ta turen til Nord-Norge, mener Andersson.

Finale-håp

Rutinerte TIL hadde full kontroll i 90 minutter, og i Tromsø aner man at byens stolthet igjen kan bli cup-finalist - som i 1986 og 96.

- Flere av topplagene er ennå med. Nå spiller det ingen rolle hvem vi trekker. I semifinalen kan alle slå alle, sier TIL-trener Terje Skarsfjord.