<strong>KNUST:</strong> Gjentatte feil, lav redningsprosent og en horribel 1. omgang. Mye gikk galt da et svekket Larvik tapte 28-34 for Viborg i mesterligaåpningen lørdag. Her er Nora Mørk avbildet i fjorårets Champions League-finale. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
KNUST: Gjentatte feil, lav redningsprosent og en horribel 1. omgang. Mye gikk galt da et svekket Larvik tapte 28-34 for Viborg i mesterligaåpningen lørdag. Her er Nora Mørk avbildet i fjorårets Champions League-finale. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

Sjanseløse Larvik knust i Danmark

Mye gikk i seksmålstap for Viborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gjentatte feil, lav redningsprosent og en horribel 1. omgang. Mye gikk galt da et svekket Larvik tapte 28-34 for Viborg i mesterligaåpningen lørdag.

Larvik har før sesongen mistet storscorer Heidi Løke og må klare seg uten blant andre gravide Gro Hammerseng i jakten på en ny mesterligatittel. Borte mot Viborg fikk laget merke savnet av profilene i en kamp som startet forferdelig for gjestene.

Det ble mange feil og rot i angrep for Larvik, og etter drøye 12 minutter var Viborg i ledelsen med 9-2. Da var det klart for målvaktsbytte til Cecilie Leganger, som på grunn av studier kun skal spille i mesterligaen for Larvik i høst, men det hjalp lite for et tamt Larvik-lag.

Den svenske storskytteren Isabelle Gulldén ledet an for Viborg med 10 scoringer før pause, og danskene ledet 22-10 halvveis.

Også annen omgang startet svakt med mye slurv for Larviks del, men etter hvert fikk det norske laget tatt over en del av spillet. 19-29 ble hentet inn til 25-31 midtveis i omgangen, og gjestene øynet håp om et hederlig resultat.

Like etter tok Viborg timeout, fikk grep om spillet og scoret tre ganger. Det samme gjorde Larvik mot slutten, men et seksmålstap var ikke til å unngå i den brutale mesterligainnledningen. Linn-Kristin Riegelhuth ble Larviks toppscorer med sju fulltreffere.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer