Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjanseløse mot verdensmesteren

Norge-- Russland 22- 26. Ingen overraskelse at håndballgutta tapte sin tredje kamp av tre mulige i World Cup, mot regjerende verdensmester. I går var de i tillegg sjanseløse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I de to foregående kampene, mot Tyskland og Egypt, antydet Norge at laget nærmer seg verdenstoppen. Mot Russland tok gutta litt for lett 5-2-ledelse, men så ble de rundspilt da den russiske bjørnen våknet.

- Det norske laget mangler erfaring. Nordmennene må spille flere internasjonale kamper for å komme videre, sa den russiske treneren Vladimir Maksimov etter kampen.

Den norske treneren Leif Gautestad hadde grunn til å være fornøyd med målvakten Steinar Ege. Men angrepsspillet var ikke spesielt effektivt.

- Ut fra verdensrankingen er innsatsen vår i disse tre kampene som forventet, men jeg hadde forhåpninger om en seier, oppsummerte Gautestad den norske World-cupdeltakelsen.