Sjanseløse Norge sist i gruppa etter hjemmenedtur mot Italia

Skapte ingenting foran 26 000 optimister på Ullevaal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge - Italia 0-2 (0-1)

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Ok, la oss starte med dette: Norge var vel ikke svakere enn (de som så England-kampen) fryktet i EM-kvalikåpningen mot Italia. Dessverre var de heller ikke bedre enn man i fornuftens navn kunne forvente.

Et effektivt Italia gjorde på sin side akkurat det deres pressefolk og supportere forventet: De reiste til Oslo, jobbet inn tre poeng, og tok kommandoen i gruppe H.

Mer illevarslende: Med Bulgaria-seier i Aserbajdsjan og Kroatia-seier hjemme mot Malta, er Norge allerede på etterskudd i kvaliken.

- Vi blir et nummer for små. Det må vi bare erkjenne, sier Per-Mathias Høgmo i TV Norges studio.

- Vi lykkes relativt bra i første omgang med det vi ønsker å få til. Vi presser relativt høyt i perioder, og vinner ballen tilbake i flere gunstige situasjoner. Første omgang er godt gjennomført. I andre omgang strekker vi ikke helt til. Italia vinner fortjent 2-0, sier Per-Mathias Høgmo på pressekonferansen etter kampen.

Greit spill, null resultat La oss starte fra begynnelsen. Norge var gode før start, Ullevaal var mer velfylt enn på årevis med de røde på matta, optimismen rådet jo ved tanken på møtet med en tilsynelatende svekket gruppefavoritt, og jubelen som akkompagnerte oppropet av de elleve norske navnene varmet i septemberbrisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer