Sjanseløst Avaldsnes tapte 5-0 i Champions League

Lyon, uten en skadet Ada Hegreberg, lekte seg til 5-0 over Avaldsnes i den andre kampen i 16-delsfinalen i mesterligaen i fotball for kvinner onsdag.

TUNG DAG: For Maren Mjelde og Avaldsnes borte mot Lyon i Champions League. Foto: NTB Scanix
TUNG DAG: For Maren Mjelde og Avaldsnes borte mot Lyon i Champions League. Foto: NTB Scanix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lyon hadde ti skudd på mål og scoret på halvparten, mens de norske jentene hadde et eneste skudd som traff mellom stengene. Det var klasseforskjell mellom lagene, der vertene hadde styringen hele tiden.

Allerede etter tre minutter åpnet Wendie Renaud scoringsballen for de franske jentene. Hun headet en corner sikkert i mål. Fire minutter før første omgang var slutt økte Dzsenifer Maroszan ledelsen til 2-0.

Det var helt fortjent at Lyon gikk til pause med ledelse, for Avaldsnes kom aldri inn i kampen og ble totalt overkjørt. De norske jentene yppet seg litt på hjemmebane i den første kampen og scoret to mål, men var ikke i nærheten av å score onsdag kveld.

Dermed ble det 10-2 til Lyon sammenlagt etter at Delphine Cascarino (59. minutt) og Eugenie Le Sommer (64. og 74. minutt) fastsatte sluttresultatet til 5-0. I tillegg til dette hadde Lyon også en scoring som ble korrekt annullert for offside.

Avaldsnes-jentene spilte seg knapt fram til en eneste sjanse og måtte bare innse at det er et stykke fram til europeisk toppnivå.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer