Sjanseløst Stabæk rundspilt av Valencia

Reiser til returen med 0-3 i sekken.

FRUSTRERENDE KLASSEFORSKJELL: Morten M. Skjønsberg (til høyre)  depper etter at Valencia har  scoret kampens første mål under  UEFA Europa League- kvalifiseringskampen mellom Stabæk og Valencia på Telenor Arena på Fornebu torsdag kveld. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
FRUSTRERENDE KLASSEFORSKJELL: Morten M. Skjønsberg (til høyre) depper etter at Valencia har scoret kampens første mål under UEFA Europa League- kvalifiseringskampen mellom Stabæk og Valencia på Telenor Arena på Fornebu torsdag kveld. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stabæk - Valencia 0-3. Stabæk fikk det som forventet vanskelig mot et stjernespekket Valencia, men de regjerende seriemesterene hadde neppe forutsett at klasseforskjellen var så stor som den skulle vise seg å være på kunstgresset i Telenor Arena - et kunstgress som ikke så ut til å ødelegge nevneverdig for naturgressvante spanske gjester.— Vi tapte mot et meget godt lag som har den styrken at de viser respekt for motstanderen slik at stjernene er gode også mot antatt svakere lag, sier Stabæk-trener Jan Jönsson, ifølge NTB.

Riktignok var gjestene heldige med sine to scoringer før pause, som tok lufta ut av et Stabæk-lag, som klarte å rydde unna det meste som kom deres vei de første 28 minuttene.

Men da ingen fulgte Pablo Hernandez' løp inn i boksen, og venstrekanten fikk to muligheter til å pirke inn 0-1, sa gjestene takk for følget.

Måltyven David Villa lar seg sjelden be to ganger innenfor 16-meteren, og når målet er åpent og avstanden en knapp meter blir det uttelling, som da målscorer Hernandez' innlegg traff Thomas Rogne og utmanøvrerte Jon Knudsen etter 35 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer