Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjansene øker for at Koné blir i RBK

Men fortsatt engelsk interesse.

(Dagbladet.no): Før Chelsea-kampen forrige uke var det mye snakk om Yssouf Konés mulige overganger til utenlandske klubber.

Han takket nei til rekordlønn og snakket om interessen fra tyske og engelske klubber.

Etter en svak Champions League-kamp av både Koné og resten av laget, åpner han imidlertid for å bli værende i Trondheim.

- Det kan hende jeg blir. Sjansene er større nå enn de var for noen dager siden, sier Koné til Trønder-Avisa.

Vil snakke etter Schalke

Selv anslår han sannsynligheten for fortsatt spill i Tippeligaen til «rundt 50-50».

Koné har ikke villet forlenge med Rosenborg, og sa tidligere at han ønsket en avklaring av framtida før tirsdagens bortekamp mot Schalke. Nå vil han prate med trønderne etter Schalke-kampen.

Interessen fra rumenske Cluj har vært velkjent. Klubben som har kjøpt Mikael Dorsin fra RBK, skal også ha lagt inn et konkret bud på Koné.

KAN BLI: Yssouf Koné, her i duell med John Terry sist uke, ønsker seg til større ligaer, men åpner nå for å bli i Tippeligaen. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Scanpix
KAN BLI: Yssouf Koné, her i duell med John Terry sist uke, ønsker seg til større ligaer, men åpner nå for å bli i Tippeligaen. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Scanpix Vis mer

Fortsatt engelsk interesse

I England har både Blackburn og Chelsea blitt nevnt. Koné selv brakte Manchester City på banen i et nettmøte på uefa.com.

Han vil ikke bekrefte noen klubbnavn, men sier til Trønder-Avisa at tre Premier League-klubber fortsatt er interessert, og at det dreier seg om én storklubb og to litt mindre klubber.

- Statusen er den samme når det gjelder disse klubbene. Spørsmålet er om jeg koster for mye, sier Koné.

Sjansene øker for at Koné blir i RBK
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media