- Sjanser med Flo

Tore André Flo skal ha bestått legetesten og presenteres for fansen i Rangers-drakta klokka 14.00. Samtidig betegnes Flo-kjøpet som sjansespill i Skottland.

Det er den tidligere Rangers- og England-spissen Mark Hateley som er kritisk til kjøpet av Flo. Han synes ikke Flo har imponert med 47 mål på 162 kamper for Chelsea.

- De tar faktisk en stor sjanse. Jeg tror ikke målstatistikken hans i England rettferdiggjør pengene som blir betalt for ham. Spesielt hvis du sammenlikner ham med Mark Viduka (Leeds) og Jimmy Floyd Hasselbaink (Chelsea), sier Hateley til dagens Daily Telegraph.

Ikke kamptrent?

Hateley er også redd for at Flos benkesliting i Chelsea kan slå negativt ut dersom nordmannen debuterer i hatkampen mot Celtic søndag.

- Han er teknisk en veldig god spiller, og han kommer til å gi Rangers ekstra muligheter hvis han spiller mot Celtic. Men manglende kamptrening kan være et problem for ham, sier Hateley.

Flo deltar i dag på sin første trening med sine nye lagkamerater i Glasgow. Ifølge flere nettsteder har han bestått gårsdagens medisinske tester.

- Alt ser ut til å være i orden, vi venter bare på et par tester, sier Rangers' styreformann David Murray.

Murray bekrefter også at partene er enige om Flos personlige betingelser. Ubekreftede meldinger forteller at Flo får en årslønn på mellom 20 og 30 millioner kroner.

Tålmodige Flo

Flo sjøl er innlosjert på hotell og går rundt med et stor smil i den skotske storbyen.

- Det er herlig å være i Glasgow, og jeg er her for å bli en suksess for Rangers. Jeg er en tålmodig mann, men jeg ville ikke sitte på Chelsea-benken i flere år, sier Flo til Daily Express.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer om Flo i ettermiddag.