HØYDEPUNKTER: Lillestrøm - Kristiansund spilte 22. runde i Eliteserien 2017. Video: Fotball Media Vis mer

Eliteserien

Sjansesløseri på Åråsen

Målløst mellom Lillestrøm og Kristiansund.

  • Lillestrøm - Haugesund 0-0 (0-0)

Til tross for flere store sjanser i annen omgang ble Lillestrøm nektet scoring av Kristiansund da lagene spilte 0-0 i Eliteserien søndag.

Etter en begredelig første omgang mellom Lillestrøm og Kristiansund, hvor kun ett skudd ble plassert på mål, tok det seg opp i annen omgang.

Hjemmelaget hadde nok fått beskjed av trener Arne Erlandsen om å bedre spillet på Åråsen, og det tok kun tre minutter før laget hans viste seg betraktelig mer farlig.

Tre minutter ut i omgangen reddet Sean McDermott et langskudd fra Simen Kind Mikalsen, og returen falt i beina på Erling Knudtzon. Spissen fikk avsluttet, men McDermott var på nytt med på notene. Ballen gikk ut til Marco Tagbajumi på motsatt, men 29-åringen bommet på blank kasse.

Etter 61 minutter fikk Tagbajumi nok en sjanse etter å ha blitt spilt alene med keeper av spisskollega Knudtzon, men McDermott kom ut og reddet.

Lillestrøm opprettholdt presset også i siste del av omgangen, men klarte ikke tippe kampen i sin favør, til tross for at de fikk en ny enorm sjanse på overtid. Innbytter Erik Næsbak Brenden fikk ballen og kunne avgjøre, men traff ikke skikkelig og keeper reddet nok en gang.

Kristiansund klarte ikke skape store farligheter foran 4569 tilskuere på Åråsen, men fikk kjempet til seg et viktig poeng i bunnkampen. Det nyopprykkede laget klatrer forbi Sogndal på målforskjell og innehar ikke lenger kvalifiseringsplassen.

Lillestrøm ligger på sin side plassert på 9.-plass, fem poeng foran søndagens motstander.

(NTB)