Sjarapova: – Jeg kan fortsatt utrette store ting

Russiske Maria Sjarapova har ikke vunnet en kamp på tre måneder, men insisterer på at hun fortsatt har det som skal til for å vinne en Grand Slam.

VIL VINNE IGJEN: Maria Sjarapova. Foto: NTB Scanpix
VIL VINNE IGJEN: Maria Sjarapova. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tirsdag røk Sjarapova ut i første runde av WTA-turneringen i Stuttgart, og den russiske tennisstjernen sliter med å finne tilbake til gammel form på tennisbanen.

Men Sjarapova, som fylte 31 år forrige uke, mener at hun fortsatt kan utrette store ting på tennisbanen, som å vinne en Grand Slam-tittel.

Hvis hun ikke trodde det var mulig kunne hun like gjerne slutte å spille, sa hun etter tirsdagens tap mot franske Caroline Garcia.

Den tidligere verdenseneren, som har fem Grand Slam-titler på merittlisten, har ikke fått det til å stemme etter at hun for ett år siden gjorde comeback etter 15 måneders utelukkelse for bruk av meldonium.

Tre måneder har gått siden sist seier, da må vi tilbake til Australian Open i januar. Men selv om det ble tidlig exit i Stuttgart tirsdag nekter Sjarapova å henge med hodet.

– Jeg kan ta med meg mye bra fra denne kampen, men det ble ikke det resultatet jeg hadde håpet på. Jeg gjorde noen enkle feil, og noen doubles på feil tidspunkt. Men alt i alt var det en forbedring fra min side. Jeg føler meg fysisk sterk, sa 31-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer