Sjarapova er ennå et godt stykke unna storformen

Røyk ut i 2. runde i Cincinnati.

RETT UT: Superstjernen Maria Sjarapova røyk rett ut i WTA-turneringen i Cincinnati. Amerikanske Sloane Stephens ble for sterk for russeren. Ronald Martinez/Getty Images/AFP
RETT UT: Superstjernen Maria Sjarapova røyk rett ut i WTA-turneringen i Cincinnati. Amerikanske Sloane Stephens ble for sterk for russeren. Ronald Martinez/Getty Images/AFPVis mer

Maria Sjarapova lyktes ikke i comebacket etter sommerens skadeavbrekk. Den russiske tennisstjernen ble overraskende slått ut i WTA-turneringen i Cincinnati tirsdag.

Sjarapova har slitt med en hofteskade og spilte sin første kamp på sju uker. Hun hadde ikke vært i aksjon siden hun ble slått ut i 2. runde i Wimbledon.

Turneringen i Cincinnati skulle være en viktig forberedelse til US Open for Sjarapova etter skadeavbrekket, men russeren måtte nøye seg med én kamp.

Amerikanske Sloane Stephens vant 2-6, 7-6 (7-5), 6-3 over Sjarapova og er klar for 3. runde. Sjarapova var direkte kvalifisert til 2. runde.

- Jeg begynte å gjøre mange feil. Jeg har ikke spilt på lenge, men det er ingen unnskyldning. Dette var skuffende, sa Sjarapova.

(NTB)