SOLID: Den russiske tennisstjernen Maria Sjarapova er videre til åttedelsfinale i Wimbledon etter å ha vunnet lett mot rumenske Irina-Camelia Begu.

Med 6-4, 6-3 tok Sjarapova seg videre til 4. runde. Foto: NTB Scanpix
SOLID: Den russiske tennisstjernen Maria Sjarapova er videre til åttedelsfinale i Wimbledon etter å ha vunnet lett mot rumenske Irina-Camelia Begu. Med 6-4, 6-3 tok Sjarapova seg videre til 4. runde. Foto: NTB ScanpixVis mer

Sjarapova gikk enkelt videre i Wimbledon

Rumenske Irina-Camelia Begu satt på plass.

Den russiske tennisstjernen Maria Sjarapova er videre til åttedelsfinale i Wimbledon etter å ha vunnet lett mot rumenske Irina-Camelia Begu.

Med 6-4, 6-3 tok Sjarapova seg videre til 4. runde. Til tross for stålkontroll og seier, ventet det skryt til den rumenske motstanderen.

- Jeg fikk stor selvtillit da jeg tok det første settet. Jeg følte meg bra også i det andre, men hun (Begu) spilte ekstremt bra, så jeg er glad for at jeg avsluttet så godt, sa Sjarapova på pressekonferansen.

Den russiske stjernen ser ut til å strutte av selvtillit i London.

- Man må tro på at det er mulig å vinne Wimbledon, og det har jeg. Man jobber ikke alle disse timene for å gå ut på banen og ikke tro på deg selv. Jeg vil vinne, sa Sjarapova kontant.

(NTB)