Sjarapova og Wozniacki videre da Clijsters trakk seg

Vond skulder stoppet belgieren.

VOND SKULDER: Kim Clijsters måtte trekke seg fra sin kamp i Indian Wells-turneringen i tennis.Foto: SCANPIX/EPA/PAUL BUCK
VOND SKULDER: Kim Clijsters måtte trekke seg fra sin kamp i Indian Wells-turneringen i tennis.Foto: SCANPIX/EPA/PAUL BUCKVis mer

Maria Sjarapova og danske Caroline Wozniacki er videre i Indian Wells-turneringen i tennis, mens Kim Clijsters er ute.

Sjarapova slo lagvenninnen Dinara Safina 6-2, 6-0 på veien til kvartfinalen. Det var klasseforskjell mellom de to tidligere verdensenerne, og nå er det klart at Sjarapova skal møte kinesiske Peng Shuai i neste runde. Den kinesiske jenta slo ut Nadia Petrova tirsdag.

Caroline Wozniacki måtte slite mer enn Sjarapova for å ta seg videre, og den danske yndlingen fikk en dårlig start mot 22.-seedede Alisa Klejbanova fra Russland. Til slutt ble det dansk seier med 2-6, 6-3 og 6-1. Seieren var fortjent nok, men den danske jenta viste tydelige svakhetstegn i det første settet.

Kim Clijsters måtte trekke seg i kampen mot franske Marion Bartoli på grunn av en vond skulder. Den belgiske verdenstoeren ledet kampen da hun mente at nok fikk være nok.

- Jeg er ikke så bekymret for denne skulderskaden, men jeg må ta hensyn til den, og jeg ønsker ikke å ta noen sjanser, sa Clijsters. Hun vant Indian Wells-turneringen i 2003 og 2005.

(NTB)