I STORFORM: Maria Sjarapova er videre til fjerde runde i WTA-turneringen i Miami. Foto: AP Photo/Alan Diaz/NTB scanpix
I STORFORM: Maria Sjarapova er videre til fjerde runde i WTA-turneringen i Miami. Foto: AP Photo/Alan Diaz/NTB scanpixVis mer

Sjarapova opprettholdt sin gode form med ny seier

Har spilt finale fire ganger i Miami-turneringen - uten å vinne.

Maria Sjarapova er klar for fjerde runde i WTA-turneringen i Miami. Søndag sendte hun Jelena Vesnina ut av turneringen.

Den russiske toppspilleren gikk til topps i Indian Wells for en uke siden, og hun viste i kampen mot Vesnina at formen fortsatt er god. Sjarapova vant 6-4, 6-2 og hadde små problemer med landskvinnen sin, og nå venter tsjekkiske Klara Zakopalova i kvartfinalen.

Fire ganger tidligere har Sjarapova spilt i finalen i turneringen i Miami, men hun har aldri klart å vinne. Det har hun alvorlige planer om å gjøre noe med nå.

Hun startet litt tregt mot Vesnina, men etter at hun var under med 1-3 i første sett, kom hun sterkt tilbake og vant 14 av de neste 11 settene. Det var nok til overlegen seier.

- Det er aldri noe morsomt å spille dårlig, som jeg gjorde i innledningen av denne kampen, men jeg klarte å beholde roen og å være tålmodig. Det var viktig i dag, og det var tålmodigheten min som var viktigst for at jeg kunne vinne denne kampen, mente Sjarapova.

Nå ser hun fram til en vanskelig kamp mot Zakopalova.

- Det kommer til å bli en tøff og vanskelig kamp. Jeg må være skjerpet og ikke undervurdere henne, for hun spiller røff og smart tennis, sa Sjarapova som har vunnet fire og bare tapt en kamp mot den tsjekkiske spilleren tidligere.

(NTB)