Sjarapova slått ut i semifinalen

Tapte i strake sett mot Li Na fra Kina.

BARE NESTEN: Maria Sjarapova er fortsatt ikke helt tilbake på topp etter det lange skadeavbrekket. I dagens semifinale i Birmingham tapte hun 4-6, 4-6 mot Li Na fra Kina.Foto: Simon Dawson, AP/Scanpix
BARE NESTEN: Maria Sjarapova er fortsatt ikke helt tilbake på topp etter det lange skadeavbrekket. I dagens semifinale i Birmingham tapte hun 4-6, 4-6 mot Li Na fra Kina.Foto: Simon Dawson, AP/ScanpixVis mer

|||

Maria Sjarapovas drøm om å nå en tennisfinale igjen, ble knekt da hun tapte i strake sett for Li Na i semifinalen i Birmingham.

Den russiske yndlingen storspilte i fjor, og toppet verdensrankingen. Men en lei skulder satte henne ute av spill, og ennå har hun ikke kommet helt tilbake i toppen.

I gressturneringen i Birmingham har hun vist fint spill, men ferden stoppet i dagens semifinale. Der ble Li Na for sterk og seiret i strake sett. Sjarapova slet med serven, og ble brutt seks ganger.

- Etter en så lang pause er hver eneste kamp og hver eneste situasjon en ny prøve for kroppen. Jeg føler at jeg hadde sjanser i dag, sa Sjarapova.

Russeren viste lovende takter i Roland-Garros forrige måned. Hun skal nå forberede seg på Wimbledon-turneringen som innledes 22. juni.

(NTB)

FINALEKLAR: Kinesiske Li Na jubler etter semiseieren mot Sjarapova. Foto: Simon Dawson, AP/Scanpix
FINALEKLAR: Kinesiske Li Na jubler etter semiseieren mot Sjarapova. Foto: Simon Dawson, AP/Scanpix Vis mer