LETTET: Maria Sjarapova var tydelig lettet da hun gikk seirende av rødgrusen i Paris etter kampen mot polske Agnieszka Radwanska.Foto: SCANPIX/AP Photo/Christophe Ena
LETTET: Maria Sjarapova var tydelig lettet da hun gikk seirende av rødgrusen i Paris etter kampen mot polske Agnieszka Radwanska.Foto: SCANPIX/AP Photo/Christophe EnaVis mer

Sjarapova slet seg videre til kvartfinale

Feilene florerte mot Agnieszka Radwanska.

Maria Sjarapova slet, men tok seg til kvartfinalen i Roland Garros-turneringen med seier over polske Agnieszka Radwanska.

Den russiske jenta lå under 1-4 i første sett etter å ha gjort alle de feilene det er mulig å gjøre, men hun tok seg kraftig sammen og vant åpningssettet med 7-6. I tie-breaket vant hun 7-4.

I andre sett lå også Sjarapova under, men hun kjempet seg tilbake i kampen og tok til slutt seieren etter at Radwanska, som var ranket som nummer 12 i turneringen, sendte en backhand langt på utsiden av banen.

Den russiske yndlingen, som er ranket som nummer sju i turneringen, sendte en mengde slengkysser til publikum etter seieren, og i kvartfinalen møter hun tyske Andrea Petkovic, som er ranket som nummer 15 i turneringen.

(NTB)