Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjarapova tapte helrussisk finale

Jelena Dementjeva for sterk.

KJEMPET UT AV STILEN: Den helrussiske finalen i Toronto endte med seier til Jelena Dementjeva. Maria Sjarapova kom til kort mot sin russiske rival. Foto: Mark Blinch / REUTERS.
KJEMPET UT AV STILEN: Den helrussiske finalen i Toronto endte med seier til Jelena Dementjeva. Maria Sjarapova kom til kort mot sin russiske rival. Foto: Mark Blinch / REUTERS. Vis mer

Jelena Dementjeva (27) slo Maria Sjarapova (22) ut av stilen i søndagens helrussiske finale i Toronto.

OL-vinner Dementjeva hadde før søndagens oppgjør kun vunnet to av ti kamper mot landskvinnen Sjarapova.

Men etter å ha kjempet i drøye to timer på hardcourten kunne 27-åringen juble for sesongens tredje tittel.

Settsifrene ble 6-4, 6-3.

Sjarapova spilte seg til sin første finale på WTA-touren etter skulderskaden som plaget henne i nær et år, men den høyreiste tidligere verdenseneren kom til kort mot sin rutinerte motstander.

Turneringen i Toronto var duoens siste i oppladningen før årets fjerde og siste Grand Slam-turnering US Open som starter 31. august. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling