Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjarapova tilbake med stil

Strålende spill i US Open.

FIKK APPLAUS: US Open-vinneren fra 2006, russiske Maria Sjarapova, brukte 73 minutter på å slå Tsvetana Pironkova fra Bulgaria 6-3, 6-0. Foto: AFP/Emmanuel Dunand
FIKK APPLAUS: US Open-vinneren fra 2006, russiske Maria Sjarapova, brukte 73 minutter på å slå Tsvetana Pironkova fra Bulgaria 6-3, 6-0. Foto: AFP/Emmanuel Dunand Vis mer

Russiske Maria Sjarapova fikk lett reise til 2. runde da hun var tilbake med strålende spill i US Open i tennis natt til i dag norsk tid.

Sjarapova, vinner av US Open i 2006, brukte 73 minutter på å slå Tsvetana Pironkova fra Bulgaria 6-3, 6-0. Entusiastiske tilskuere på Arthur Ashe Stadium satte stor pris på at hun var tilbake. Hun svarte med periodevis godt og sikkert spill.

- Det er utrolig å være tilbake etter nesten ett år. Når du hører jubelen og merker atmosfæren, er alt glemt, ropte hun til publikum. Sjarapova kastet inn håndkleet i oktober i fjor på grunn av skulderskade.

Russeren er ikke eneste stjerne med comeback. Også belgiske Kim Clijsters er tilbake etter å ha prioritert familieliv i to år. Begge er tidligere US Open-vinnere og ranket som nummer en i verden.

- For tennisen er det viktig at vi er tilbake, sa 22 år gamle Sjarapova, som var raus med kommentarene etter comebackkampen.

I 2. runde møter Sjarapova, seedet som nummer 29, amerikanske Christina McHale.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling