Sjarapova tok sin fjerde seier for året

Vant finalen i Kina.

FJERDE SEIER: Tennisstjernen Maria Sjarapova slo tsjekkiske Petra Kvitova og vant finalen i WTA-turneringen i Kina søndag. Russeren tok sin fjerde turneringsseier for året. Foto: AFP PHOTO / FRED DUFOUR / NTB Scanpix
FJERDE SEIER: Tennisstjernen Maria Sjarapova slo tsjekkiske Petra Kvitova og vant finalen i WTA-turneringen i Kina søndag. Russeren tok sin fjerde turneringsseier for året. Foto: AFP PHOTO / FRED DUFOUR / NTB ScanpixVis mer

Tennisstjernen Maria Sjarapova slo tsjekkiske Petra Kvitova og vant finalen i WTA-turneringen i Kina søndag. Russeren tok sin fjerde turneringsseier for året.

Seieren med settsifrene 6-4, 2-6, 6-3 gjør at den russiske stjernespilleren nå er rangert som nummer to i verden. Bare Serena Williams har gjort en bedre sesong med sine seks triumfer. Hun topper også rangeringen.

Sjarapova kom godt i gang mot Kvitkova med 6-4-seier i første sett. Kvitkova var hakket hvassere og tvang fram et avgjørende sett med 6-2 i annet sett. I det tredje settet ble det tøff kamp. Til slutt var Sjarapova best.

- Jeg er glad for at jeg klarte å heve spillet mitt mot slutten, slik at jeg kunne komme ut av dette med en seier, sa Sjarapova.

-Jeg hadde mine sjanser, og jeg synes jeg spilte god tennis. Det ble en lang kamp, så jeg håper tilskuerne var fornøyde, sa Kvitkova.

Til tross for tapet blir Kvitkova å se når de åtte beste skal gjøre opp under sesongfinalen i Singapore 20. oktober. Dit kommer naturligvis også Sjarapova.

(NTB)