Sjarapova vraket

OL-drømmen kan bli knust.

Maria Sjarapova risikerer å måtte se neste års OL fra sidelinjen etter at hun ble vraket fra det russiske Fed Cup-laget foran finalekampen mot Italia.

Landslagssjef Sjamil Tarpisjtsjev har mistet tålmodigheten med den tidligere verdenseneren. Sjarapova har aldri representert hjemlandet i turneringsspill.

Den russiske tennisjenta trakk seg fra det russiske semifinalelaget som slo ut USA i forrige uke, angivelig på grunn av en skulderskade.

- Jeg føler at det blir feil å invitere Sjarapova til finalekampen mot Italia ettersom vi kom til finalen uten henne, sier Tarpisjtsjev.

- Jeg vil ta med jentene som slo ut USA i semifinalen, fortsetter han.

Russlands tennisforbund har en regel om at spillere som skal til OL må ha deltatt for landets lag i Davis Cup eller Fed Cup.

Tarpisjtsjev sier han ikke har tatt en endelig beslutning rundt Sjarapovas OL-billett. Fed Cup-finalen mellom Russland og Italia spilles 15. og 16. september.

(NTB)

TYNN TRÅD: Russlands tennisforbund har en regel om at spillere som skal til OL må ha deltatt for landets lag i Davis Cup eller Fed Cup. Det kan bety slutten for Maria Sjarapovas OL-drøm. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX
TYNN TRÅD: Russlands tennisforbund har en regel om at spillere som skal til OL må ha deltatt for landets lag i Davis Cup eller Fed Cup. Det kan bety slutten for Maria Sjarapovas OL-drøm. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX Vis mer