Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjarapova vurderer å ta pause

Gikk på sitt første tap for året.

Maria Sjarapova måtte tåle sitt første tap for året da Svetlana Kuznetsova ble for sterk i Indian Wells. Nå vurderer hun å ta pause fra tennis.

20-åringen vant sine 18 første kamper denne sesongen, men virket sliten da Kuznetsova vant den helrussiske semifinalen i California fredag. Sjarapova vurderer å stå over noen turneringer.

- Jeg har spilt veldig mye tennis og reist masse. Det har gått i ett med alle turneringene og Fed Cup, og det går ut over både kropp og sjel. Det koster mye energi å prestere i kamp etter kamp, og av og til har jeg ikke nok, sa hun.

Annenseedede Kuznetsova vant 6-3, 5-7, 6-2 og skaffet seg finaleplass i storturneringen mot toppseedede Ana Ivanovic, som vant en helserbisk semifinale mot Jelena Jankovic.

- Jeg vet ikke når jeg tar pause, jeg må lytte til kroppen min. Jeg vil være smart i mine avgjørelser, så jeg kommer til å sove på det, sa Sjarapova.

- Året er ungt, og det er jeg også. Jeg har mange viktige mål igjen å oppnå, og jeg vil ikke gjøre noe som kan ødelegge for framtiden min.

(NTB)

VURDERER EN PAUSE: Det sier russiske Maria Sjarapova etter årets første tap. Årsaken er reisebelastningen. Foto: ROBYN BECK/AFP/SCANPIX
VURDERER EN PAUSE: Det sier russiske Maria Sjarapova etter årets første tap. Årsaken er reisebelastningen. Foto: ROBYN BECK/AFP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media