Sjåstad Christiansen tilbake på ski for første gang etter skaden

- Det er helt rått.

TILBAKE PÅ SKI: Slopestylekjøreren Tiril Sjåstad Christiansen mistet Sotsji-OL på grunn av skade. Fredag var hun tilbake i bakken for første gang etter avbrekket. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
TILBAKE PÅ SKI: Slopestylekjøreren Tiril Sjåstad Christiansen mistet Sotsji-OL på grunn av skade. Fredag var hun tilbake i bakken for første gang etter avbrekket. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Slopestylekjøreren Tiril Sjåstad Christiansen mistet Sotsji-OL på grunn av skade. Fredag var hun tilbake i bakken for første gang etter avbrekket.

19-åringen prøvde seg i bakken på Geilo fredag formiddag. X-Games vinneren fra 2013 forsøkte seg på svinger, hopp og kjørte baklengs, alt uten smerter.

- Det var helt rått. Det er ni måneder siden sist, så det var helt magisk, sier Sjåstad Christiansen til NTB.

Det var helseteamet på Olympiatoppen som endelig ga grønt lys for at hun fikk lov til å prøve seg på ski igjen.

- Det gikk veldig bra. Jeg kjørte rolig, men fikk prøvd meg litt fram. Det var deilig å kjenne snøspruten i ansiktet igjen, sier hun.

Det vil fortsatt ta tid før det norske stjerneskuddet er tilbake for fullt.

- Jeg satser på å være tilbake for fullt i januar og tilbake i konkurranse i slutten av januar, men jeg tar en dag om gangen, sier Christiansen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer