Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjefen raste etter ny United-seier

Manchester United.- Southampton 2- 1. Roy Keane og Dwight York avgjorde kampen for United mot formsvake Southampton i går. Det hjalp likevel lite på humøret til en frustrert Unitedmanager, som mente at Ole Gunnar Solskjær & Co. tenkte for mye på Inter-kampen onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette var en likegyldig forestilling. Det var ingen flyt i det vi gjorde, sier en oppgitt manager Alex Ferguson.

- Sjanset

Men United-sjefen var ikke uten skyld når fokus ble flyttet noen dager fram før gårsdagens kamp. Han lot Keane, Cole og Irwin starte som innbyttere. Jaap Stam er på vei tilbake fra skade og skal spille på onsdag. Han var ikke en gang på benken i går.

Snudde kampen

Først når Ferguson satte inn Roy Keane ved pause, begynte ting å gå Uniteds vei.

- Han fikk fart på spillet vårt, sier Ferguson .

Forløsningen kom etter en corner fra David Beckham i det 79. minutt. Henning Berg headet ballen ned til Dwight Yorke som la igjen til nettopp Roy Keane som banket inn 1- 0. Dwight Yorke rundet keeper å la på til 2- 0 før innbytter Matt Le Tissier reduserte med pannebrasken for gjestene.

Men Yorkes mål liknet mistenkelig på offside.

- Jeg får gå og ta en øl med Ferguson og høre om han vil gi oss omkamp hvis det var offside, fleipet Southamptons manager Dave Jones til PA.