Sjefen roser Steffen

Spurs-manager Glenn Hoddle snakker varmt om tålmodigheten til Steffen Iversen. Skadelista - runde 21!

Etter måltørke og mye benkesliting løsnet det for Steffen Iversen i går. Trønderen fikk under en halvtime på banen mot Charlton, men rakk å markere seg med én målgivende, én scoring og et praktfullt brassespark.

I dag vanker det ros fra manager Glenn Hoddle.

- Steffen har vært veldig, veldig tålmodig og holdt motet oppe, sier Spurs-bossen til klubbens hjemmeside.

I forrige uke sa Iversen til Dagbladet at han ønsket seg kamper til jul. Nå har han fått ønsket oppfylt - og mere til.

- Han spilte mot Manchester City på mandag, men jeg mente at denne kampen kom for fort for ham etter at han hadde vært ute så lenge, sier Hoddle.

Men i pausen fikk Steffen beskjed om å holde seg varm. Da det gjensto 29 minutter entret han banen. Sju minutter seinere nikket Steffen ballen ned i beina til spisskamerat Robbie Keane. Iren dundret læret i mål.

Tre minutter før slutt brukte Steffen hodet igjen. Denne gangen gikk ballen rett fra nordmannens panne og i mål. På overtid var han nær ved å gjøre det helt store, men brassesparket ble reddet på streken av Richard Rufus.

- Hvordan Rufus klarte å stoppe den, skjønner jeg fortsatt ikke. Jeg trodde i det minste at det var en hands. På annen dag der han treffer litt feil går den trolig inn i det andre hjørnet, sier Hoddle.

Søndag spiller Tottenham borte mot Newcastle. Da blir det vanskelig å komme utenom Steffen Iversen fra start.

(Dagbladet.no)

SPURS-HELT:</B> Steffen Iversen var med på å snu kampen for Tottenham i går. Her er Steffen i aksjon mot Arsenal. Foto: EPA/Scanpix