Sjefen sjøl tok taxi

Kommunikasjonssjefen i Oslo T-banedrift turte ikke ta sjansen på å bli forsinket opp i Kollen i dag.

TOK TAXI: Selv om Kollen-ledelsen advarer folk på det sterkeste å kjøre bil opp til VM-stadioen, var det akkurat det kommunikasjonssjefen i Oslo T-banedrift gjorde i dag. Bjørn Rydmark tok taxi fordi han ikke tok sjansen på å komme for sent.
Foto:Jon Terje H. Hansen
TOK TAXI: Selv om Kollen-ledelsen advarer folk på det sterkeste å kjøre bil opp til VM-stadioen, var det akkurat det kommunikasjonssjefen i Oslo T-banedrift gjorde i dag. Bjørn Rydmark tok taxi fordi han ikke tok sjansen på å komme for sent. Foto:Jon Terje H. HansenVis mer

Etter at kaoset rådet som verst i går, la han seg flat på riksdekkende tv og innrømmet at Oslo T-banedrift hadde glemt at det var helg.

Tusenvis av spente tilskuere måtte vente på t-banen enn å se Marit Bjørgens gulløp.  

Etter at svært mange i går ble snytt for gullfesten i Holmenkollen, lovet kommunikasjonssjef Bjørn Rydmark i Oslo T-banedrift, bot og bedring i dag, med flere t-baneavganger og mindre kaos.

Men selv turte han ikke ta sjansen på selv å bli forsinket av trafikkaos på Holmenkollbanen.

Kommunikasjonssejfen valgte å trosse sine egne råd. Han kjørte heller forbi de fulle t-banevognene og tok seg opp til Kollen parallelt med trikkesporet - på veien i taxi, skriver NRK.no.

- Alternativ transport Da programleder Ingerid Stenvold søndag formiddag hadde Bjørn Rydmark som gjest i sendingen fra Holmenkollen, for igjen å svare på spørsmål om kapasiteten på banen, åpnet hun med spørsmålet om hvordan han selv hadde kommet seg til Holmenkollen.

- I dag måtte jeg velge alternativ transport.

- Hva betyr det?, spurte Stenvold

- Det betyr at jeg må bryte sammen og tilstå at jeg tok drosjebil hit opp, sa Rydmark.

- Stoler på eget selskap Også i dag har folk opplevd at fulle vogner har kjørt forbi, men ekstra busser og flere avganger førte til bedre flyt og mindre kaos i dag.

Selv om Rydmark bevisst valgte å unngå kø og kaos på veien opp til Kollen i dag, benekter han at han ikke stoler på eget selskap.

- Jeg stoler på T-banen, men jeg ville være sikker på at jeg rakk opp hit i tide. Da jeg var på vei oppover, så jeg at det var veldig fullt over alt. Mange var også sporty og tok beina fatt oppover fra Majorstua. Det var veldig hyggelig det, selv om jeg håper ikke at det betyr at de ikke stoler på T-banen, sier Rydmark til NRK.

I går startet T-banen å gå to og en halv time før start. I dag var tidspunktet utvidet med to timer.