Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjefen vil ha offensivt forsvar mot Paraguay

Møter svakere motstand.

MER OFFENSIVT?: Norges keeper Silje Solberg stoppet flere argentinske forsøk. Mot Paraguay tirsdag kan det bli et mer offensivt forsvar foran henne. 
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
MER OFFENSIVT?: Norges keeper Silje Solberg stoppet flere argentinske forsøk. Mot Paraguay tirsdag kan det bli et mer offensivt forsvar foran henne. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

Thorir Hergeirsson fant mye å glede seg over etter 37-18 (15-9) mot Argentina i VM.

- Det var litt rufsete i starten. Det kom kanskje av at vi bommet litt i angrep. Andre halvdel av første omgang og den andre, synes jeg var bra. Vi fikk satt bra trykk i spillet vårt og kom til mange avslutninger. Argentina er bedre enn mange av dere (pressen) trodde, sa Hergeirsson.

Tirsdag vinner Norge langt større. Paraguay er vesentlig dårligere enn Argentina.

Går Norge for fullt, kan målrekorden på 48 scoringer (Uruguay, 2001) ryke.

- Det er litt av det samme som venter i den kampen. Men jeg så Paraguay bli løpt fra av Polen. Vi kommer kanskje til å teste ut litt 5-1 i forsvar, sa islendingen.

Norges avslutter gruppespillet mot Angola (torsdag) og Polen (fredag).

Det meste tyder på norsk førsteplass i puljen. Et møte med Tsjekkia i åttedelsfinalen mandag neste uke er ikke usannsynlig.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media