«Sjefen (ytterligere super-lativer er overflødige)»

Ståle beskrives som tidenes trener i danske aviser.

HEFTIG KRANGEL: Ståle Solbakken havnet i en heftig ordveksling med Pep Guardiola etter kampen. - Kanskje Guardiola ikke skjønner norsk humor, sa Solbakken etterpå. Foto: CLAUS BECH/SCANPIX
HEFTIG KRANGEL: Ståle Solbakken havnet i en heftig ordveksling med Pep Guardiola etter kampen. - Kanskje Guardiola ikke skjønner norsk humor, sa Solbakken etterpå. Foto: CLAUS BECH/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Ståle Solbakken er inne i sin siste sesong med FC København, før han overtar det norske landslaget. Han kunne ikke avsluttet oppholdet i den danske hovedstaden på en mer perfekt måte.

FCK herjer i Superligaen, hvor de har skaffet seg en enorm luke på toppen av tabellen.

Og nå er Solbakken også i ferd med å sende «løvene» videre i Champions League for første gang. Hedmarkingen høster derfor stående applaus i danske aviser i dag.

Tidenes trener «Jeg skal aldri igjen anklage Ståle Solbakken for å være kjedelig og destruktiv i sin fotballfilosofi. Det er nå også en stund siden. Han markerer seg igjen som den beste treneren Superligaen har opplevd,» skriver Flemming Fjeldgaard, sportsredaktør i Berlingske.

For Ståle har ikke bare hatt det lett i København, tross stor sportslig suksess. Danskene er i utgangspunktet svært skeptiske til fotballspillende nordmenn - og våre trenere - og Solbakken har derfor blitt fulgt med lupe.

Han skal ikke bare vinne, han skal vinne med stil.

Nå får Solbakken både ros for FCK-spillet og får sin lederstil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer