- Sjefene krangler i United

Manchester Uniteds styreformann Martin Edwards vil stoppe Alex Fergusons planer om en ny toppjobb i klubben.

Manager Alex Fergusons kontrakt går ut i 2002. Det er ingen hemmelighet at skotten gjerne flyttes oppover til en styreplass i United, skriver The Mirror.

Dette går styreformann Edwards mot i den siste utgaven av Manchester Uniteds offisielle magasin.

- Med all den suksessen han har hatt: Kommer det til å være en hindring eller trøst for hans etterfølger at han er i bakgrunnen? spør Edwards.

Sir Busbys skygge

Edwards sammelikner situasjonen med den som oppsto da legendariske Sir Matt Busby trakk seg tilbake til en ledende stilling. Da hang skyggen av Busby over en rekke managere uten suksess.

- Er dette noe Alex ønsker? Det blir vanskelig for ham ville være involvert. Han er en person som vil ha kontroll, og jeg tror det blir vanskelig for ham å ikke motstå fristelsen til å blande seg inn, sier Edwards.

Styreformannen synes ikke en avgjørelse om Fergusons framtid må tas før kontrakten løper ut i 2002. Men ifølge The Mirror kommer ikke Ferguson til å godta det.

Fikk ikke kjøpe Rivaldo

Venner av den adlede skotten hevder overfor avisa at det lenge har vært en voksende krangel mellom Edwards og skotten.

Bakgrunnen er blant annet at Ferguson flere ganger har blitt hindret å kjøpe dyre spillere. Brasilianske Rivaldo og Marcelo Salas nevnes som eksempler.

I verste fall kan krangelen før til at Ferguson forlater United før tida. Real Madrid er bare en av mange klubber som gjerne vil ha Ferguson som manager, skriver The Mirror.