Sjekk Bales monster-forvandling: - Han ser ikke bare bra ut på bilder

Spår stor sesong.

 TATT STORE STEG:  Gareth Bale fra unggutt i Southampton til årets sesongoppkjøring med Real Madrid. Foto: NTB Scanpix
TATT STORE STEG: Gareth Bale fra unggutt i Southampton til årets sesongoppkjøring med Real Madrid. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Sesongstarten i La Liga nærmer seg med stormskritt, og selv om det ble tap for Manchester United i Champions Cup i USA ser det ut til at formen til de regjerende Champions League-mesterne Real Madrid er i anmarsj.

I alle fall den fysiske om man ser på Gareth Bale.

Spår stor sesong Da waliseren først entret den store scenen i Southampton, var det som en «gutt» av det spinklere slaget. Men i løpet av årenes løp er det ikke bare fotballferdighetene som har utviklet seg.

C Mores ekspert på spansk fotball, Petter Veland, tror Bale går mot en stor sesong.

- Han har virkelig gjort en god jobb. Han ser ikke bare bra ut på bilder, han har spilt utrolig godt i treningskamper.  Han har utviklet seg voldsomt. Jeg tror han virkelig får sitt gjennombrudd i Real Madrid denne sesongen, sier Veland til Dagbladet.

Gode minner Fjorårssesongen ble blandet drops for waliseren. Der starten på sesongen ble preget av mye skader, avsluttet Bale sesongen med å senke erkerival Barcelona i cupen samt score i Champions League-finalen mot Atletico Madrid.

- Nå er treningsgrunnlaget bedre, og han er i form, sier Veland.

Mens mange av lagkameratene spilte VM - har Bale brukt sommeren til å hvile og ha fokus på neste sesong. C More-eksperten tror det gjør at waliseren står sterkere enn på lenge:


- Bale har hatt en lettere inngang på sesongen, er blitt kjent med lagkameratene og er blitt kjent med måten Real Madrid vil spille fotball på - en måte som kler Bale veldig godt. Han sklir perfekt inn i Ancelottis fotball, som handler om raske overganger og  tidligere pasninger i lengderetning.

Så får C More-eksperten rett - kan du forvente deg store ting av den lynraske waliseren:

- Jeg tror vi får se en enda bedre utgave av Bale. Det er jeg overbevist om.

 EKSPERT:  Petter Veland.
EKSPERT: Petter Veland. Vis mer