GOLFER:  John Carew har lagt fotballskoene på hylla, og nyter dagene som fotballpensjonist, blant annet ved å spille golf sammen med John Terry. Foto: Stian Lysberg Solum / Instagram
GOLFER: John Carew har lagt fotballskoene på hylla, og nyter dagene som fotballpensjonist, blant annet ved å spille golf sammen med John Terry. Foto: Stian Lysberg Solum / Instagram Vis mer

Sjekk Carews nye golfkompis

Spilte med Chelsea-stjerne i London onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er små baller som gjelder nå om dagen. Kanskje ikke så veldig lenge, men akkurat nå er det veldig gøy, sa Carew i et intervju med Aftenposten, da han deltok i golfturneringen BAR Invitational på Miklagard i Oslo i august.

Den pensjonerte fotballstjernen lever for tiden det gode liv, og har byttet ut fotballsko og leggskinn, med blant annet filminnspilling og jet-set liv rundt omkring i verden.

Denne uka har nordmannen funnet veien til London, hvor han blant annet har deltatt i European Poker Tour.

Mannen fra Lørenskog røk ut av turneringen tirsdag, men har også blitt en ivrig golfspiller, og dagen etter postet 34-åringen et bilde på sin Instagram-konto, da han spilte et slag golf i Storbritannias hovedstad sammen med Chelsea-stjernen John Terry og den profesjonelle kvinnelige golfspilleren Henni Zuël.

- Jeg spilte bare en runde golf med to venner, skriver John Carew i en sms til Dagbladet i dag.

Carew har etter hvert fått god kontakt med den 32 år gamle Chelsea-stopperen, og var blant annet en av flere celebre gjester da Terry feiret sin 31-årsdag på utestedet Funky Buddha i London i desember for snart to år siden.

Nå er de til og med golfkompiser!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer