STYGG SMELL: Svenske Johan Elmander fikk først en tøff smell i hodet, før han senere måtte byttes ut med en skade i låret. Spissen og lagkameratene i Galatasaray klarte bare 1-1 hjemme mot Cluj. Foto: Ap Photo og Viasat.
STYGG SMELL: Svenske Johan Elmander fikk først en tøff smell i hodet, før han senere måtte byttes ut med en skade i låret. Spissen og lagkameratene i Galatasaray klarte bare 1-1 hjemme mot Cluj. Foto: Ap Photo og Viasat.Vis mer

Sjekk den blodige smellen til Elmander

Den svenske spissen skadd i både hodet og låret.

(Dagbladet): Galatasaray og Cluj delte poengene da lagene spilte 1-1 i Tyrkia i går. For svenske Johan Elmander (31) ble kampen et lite mareritt.

Først fikk han et kraftig kutt i hodet etter en duell - og den blodige Galatasaray-spissen måtte ut på sidelinja for å få behandling.

Bare 20 minutter senere kolliderte svensken med motspilleren Luis Alberto, og Elmander måtte byttes ut med skade. Da var det spilt i 42 minutter.

Ifølge Aftonbladet skal det dreie seg om en skade i låret, og Elmander kan være ute i flere uker.

- Vi måtte virkelig kjempe oss tilbake i kampen, men jeg forventet mer enn uavgjort, sier Galatasaray-trener Fatih Terim ifølge Uefa.

Galatasaray og Cluj er i gruppe med Manchester United og Braga - og det er engelskmennene som leder gruppa med ni poeng etter tre runder.

United vant 3-2 i går etter scoringer av Javier Hernandez og Jonny Evans.